okt 1, 2016 - Kreative ideer til festen    Kommentarer lukket til Disco servietter

Disco servietter

Disco servietter

Festlige 2-lags Disco servietter fra sjovogkreativ.dk

Dæk op til fest og inviterer alle dine gæster til en suveræn Disco fest og 70’er fest med vores farvestrålende og meget dekorative Disco servietter.

Der er ikke noget bedre end et veldækket og festligt festbord og med disse Disco servietter på bordet til din Disco fest er du godt på vej. Vores flotte Disco servietter er i rigtig god og kraftig kvalitet og med sit flotte Disco motiv sørge for at din Disco fest bliver en rigtig sjov fest.

Køb disse flotte Disco fest servietter stykvis hos sjovogkreativ.dk som stykvis hvor du også kan finde vores festlige udvalg af flotte Disco tallerkner, Disco kopper, Disco duge, Disco pynt og tilbehør til din Disco udklædning og 70’er kostume.

 

Disco servietter

Disco servietter

Comments are closed.